Onze mensen

 • Adrian

  Ik noem mijzelf IT-generalist. U kunt mij inhuren als consultant, projectleider, ICT manager, Business Developer, Software Architect of Business Intelligence Engineer. Heb twee HTS opleidingen, Industriele automatisering en Technisch Commercieer Ingenieur afgerond maar leren doe je door te doen. Dat is mijn lijfspreuk. Zelf onderzoeken, testen, uitproberen. Daar leer je het meest van. Ik volg de ontwikkelingen en trends op de IT-markt, om deze vooral ook zelf uit te testen. Want misschien is deze nieuwe oplossing wel beter, sneller of goedkoper dan de huidige. En daar heeft ú profijt van.

  Functie: Directeur
  Specialiteiten: Projectleiding, consultancy, business intelligence

 • Eric

  Eric is een senior system engineer. Hij heeft ruim 7 jaar ervaring in verschillende rollen binnen het beheren, inrichten en troubleshooten van ict infrastructuren. Eric werkt gestructureerd en is altijd op zoek naar een betere oplossing. Zijn communicatieve vaardigheden zijn sterk. Eric is in staat zelfstandig te werken, maar ook een waardevole bijdrage leveren aan een project.”

  Functie: System ingenier
  Specialiteiten: Beheer, servers, software, user support

 • Joris

  Joris is een senior software ontwikkelaar. Hij heeft ruim 13 jaar ervaring in verschillende rollen in kleine en grote software projecten. Joris werkt gestructureerd en heeft een goed analytisch vermogen. Zijn communicatieve vaardigheden zijn sterk. Joris is in staat zelfstandig te werken, maar ook om een team te coachen of te “leiden”.

  Functie: Ontwikkelaar
  Specialiteiten: Java, Scrum

 • Fieke

  Automatisering is het kloppend hart van een organisatie waardoor zowel de interne als de externe communicatie plaatsvindt. Aanvullend biedt MicroSens advies voor interne en externe communicatie vraagstukken. Voor vragen over de profilering van uw bedrijf, webteksten, blogs, vlogs, social media, marketingcommunicatie en online marketing kunt u bij ons terecht. Zowel op strategisch, tactisch als uitvoerend niveau denken wij graag met u mee.

  Functie:Marketingcommunicatie adviseur
  Specialiteiten: Website, externe communicatie